MILO II KEBAP PIZZA PASTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 192 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Milo II Kebap Pizza Pasta. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 17:37 3 uur op ons eten moeten wachten, verkeerde bestelling en koud.
24 sep 2022 om 20:16 2u moeten wachten eten koud. Je belt na 1u30 om te vragen waar je eten blijft. Komt er zo aan telefoon neer. Nooit meer!!!!!
19 sep 2022 om 11:39 Bestelling geplaatst en betaald om 17.25 , eten pas geleverd om 19:55 na met hun telefonisch contact op te nemen ( 2.5 u ) , eten was lekker maar niet meer warm Toch veel geld betaald ( 32 euro ) voor geen warm eten en uur later dan beloofd .
18 sep 2022 om 21:29 Verkeerde bestelling gekregen, daarna niets meer gehoord...
18 sep 2022 om 11:34 Deze keer duurde het heel lang voordat het eten geleverd werd. Eten was wel zeer lekker!
30 aug 2022 om 22:25 Verkeerde saus. Een kapsalon is overal met groenten bij, blijkbaar moest je ze hier apart bij bestellen en dat wisten we niet. Bij een pizza hawai zit overal ham bij hier was het enkel saus en ananas. Wij vonden dit zeer spijtig.
28 aug 2022 om 21:21 zou om 19u58 geleverd worden , om 21u20 nog steeds niet gebracht
22 aug 2022 om 22:26 Zoals gewoonlijk, super!
15 aug 2022 om 22:30 Toppie
12 aug 2022 om 20:32 Beste De pizza was aangebrand aan de randen. Spijtig want we het is nog nooit gebeurd bij jullie. Over de kebab (kip) zijn we tevreden.
26 jul 2022 om 17:53 Super snelle bezorging, en lieve medewerkers. Bedankt voor jullie aanwezigheid!
22 jul 2022 om 18:35 Heel lekker eten met goede service!!!